Verleiding met erotische sieraden

Verleiding met erotische sieraden

Onze voorliefde voor vrouwen, het belang van seksualiteit voor zelfliefde en verbinding en de overtuiging dat iedereen mag zijn wie hij/zij/hen is maakt dat wij gestart zijn met Selfness® – Sensuele Intimiteit, ODE aan de vrouw.

Sensualiteit
Het spectrum van romantische, erotische en seksuele connecties met jezelf of met elkaar. 'Sensueel' betekent simpelweg 'van de zintuigen': zicht, geur, geluid, smaak en aanraking.

Intimiteit
Een diep gevoel van weten en gekend worden dat zich in de loop van de tijd ontwikkelt door gedeelde kwetsbaarheden en een diepere emotionele band (spiritualiteit).

Verhoog de spanning in de slaapkamer
Naast de kracht van lingerie, massage, erotische verhalen, tantra, shibari en nog veel meer om de spanning te verhogen kwamen wij ook de erotische sieraden van Erotic Treasure tegen.

Tepelstickers, body sieraden & meer!
Betoverende Glow in the Dark tepelstickers. Deze adembenemende body sieraden tillen je outfit naar een hoger niveau, of je nu kiest voor een gedurfde look of juist een minimalistische stijl. Laat jezelf stralen. Of voeg een vleugje pracht toe en schitter als een diamant met Le Desir – Dazzling Cleavage Bling Sticker.


Wat een prachtig idee! Deze betaalbare sieraden zijn verkrijgbaar bij Erotic Treasure.

 

 

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.